Pametni termostat z WiFi povezavo za oddaljeno upravljanje objekta

te pozabili vključiti ali izključiti termostat v svoji počitniški hišici, ali pa bi radi popoldne prispeli na vikend, ki vas bo že pričakal prijetno ogret? Nič več se vam ni potrebno obremenjevati s temperaturami, saj vam lahko pomaga WiFi termostat, s katerim upravljate z vsemi nastavitvami kar na daljavo.

Daljinsko upravljan WiFi termostat

Varčevanje z energijo ter prijetno topli prostori ne gredo vedno na kup, sodobna tehnologija pa nam omogoča, da postanejo nekaj povsem preprosto združljivega. WiFi termostat spada med pametne termostate ter vam omogoča, da poskrbite za vse potrebne nastavitve in prilagoditve kar na daljavo, z uporabo svojega mobilnega telefona (s pomočjo aplikacije za Android ali iPhone). Tako lahko kateri koli svoj objekt modernizirate, naredite precej bolj udoben, hkrati pa seveda varčujete z viri energije.

Andivi TRB WiFi termostat je v osnovi sobni termostat, ki omogoča programiranje in deluje na dotik, njegova najboljša lastnost pa je daljinsko upravljanje, torej lahko do njega dostopate kadar koli in s katere koli lokacije, če le imate internetni signal oziroma možnost prenosa podatkov. In kdaj vam lahko pride WiFi termostat najbolj prav?

Andivi TRB WiFi termostat

Doma si termostat običajno sprogramiramo tako, da nastavimo želene temperature za posamezni dan (dan/noč) in za teden (delavnik/vikend), s čimer preprečimo, da bi se energija porabljala takrat, kadar to ni potrebno. Kadar smo zdoma dlje časa, lahko nastavimo poseben program, ki je shranjen v spominu in ga ob odsotnostih, ki se ponavljajo, uporabljamo ves čas. Pogosto pa ni mogoče vnaprej predvideti, kdaj bo potrebno ogrevanje, ali pa ugotovimo, da smo termostat nastavili tako, da nam program ne ustreza več. Takrat pride še kako prav daljinsko upravljanje, s katerim lahko poskrbimo za spremembe. WiFi termostat je odličen tudi za uporabo na vikendih in počitniških hišicah, ki jih uporabljamo zgolj občasno. Nekaj ur pred prihodom lahko na daljavo vključimo gretje in tako tudi sredi najbolj hladne zime prispemo v prijetno ogrete prostore.

WiFi termostat pa pride prav tudi v poslovnih prostorih. Med prazniki lahko ogrevanje na daljavo izključite in pred pričetkom prvega delovnega dne ponovno vključite. In če se zgodi, da morate v službo nepričakovano, ravno tako ni težav. Preden se odpravite od doma, spremenite nastavitve termostata na daljavo.

Priskrbite si svojega!

Andivi pametni termostatWiFi termostat je ena od temeljnih komponent pametnega upravljanja s stavbami. Pri podjetju Andivi vam nudijo odlično kakovost daljinsko upravljanih termostatov, poleg tega pa vam pomagajo tudi pri drugi vrsti avtomatizacije zgradb, ki lahko naredi bivanje ali uporabo poslovnih prostorov še prijetnejšo.

Če ste ljubitelji toplih prostorov, vendar bi kljub temu želeli varčevati s porabo energetskih virov, potem vam bodo pripravili ponudbo za WiFi termostat in po želji tudi za druge sisteme, s katerimi je nadzor lahko še boljši. S sistemi Andivi se lahko poslužujete pametnih inštalacij, ki odlikujejo pametno hišo oziroma avtomatizirane zgradbe. Poleg ogrevanja oziroma temperature lahko regulirate tudi klimatsko napravo, notranjo in zunanjo razsvetljavo, senčila, okna, regulirate vlago, celo zalijete trato ali poskrbite za odmrzovanje parkirišča.

Vaš dom, vaš počitniški objekt ali vaš poslovni prostor tako ne bo več nekaj, glede česar se morate obremenjevati in kar vam povzroča skrbi.

Komentiranje onemogočeno.