Soba za najstnika

Najstniki imajo samosvoj okus. To velja tako za oblačila in glasbo kot tudi za vse ostalo. Zato tudi ni lahko najti pohištva za otroške sobe, ki bi jim bilo zares všeč. Vsekakor pa jim ni vseeno, kako je njim namenjen prostor opremljen, zato radi sodelujejo pri opremljanju.

Če se vam torej zdi, da vašega najstnika ne morete z ničemer navdušiti, mu predlagajte prenovo njegove sobe. To je lahko lepa nagrada tudi zato, da svojo sobo končno enkrat dobro pospravi.

Da nova otroška soba ne bo razmetana

Če hočete, da je otroška soba vašega najstnika čim dalj časa pospravljena, naj bo v njej dovolj odlagalnih površin, kamor bo najstnik lahko pospravil svoje stvar. Nered vas bo manj motil, če bo skrit v zaprtih omarah in predalnikih, zato naj jih bo dovolj. Tako bo otroška soba videti veliko bolj pospravljena.

  • Mladinska soba (1)

Kaj vse ima najstnik v omari, je popolnoma njegova stvar, zato se vam s tem ni treba obremenjevati. Zelo praktični so tudi veliki predali pod posteljo, v katere lahko pospravimo večje predmete, stare šolske učbenike, kitaro ali kaj drugega. Poleg tega pa za več reda seveda ne smejo manjkati tudi različne police in regali, ki so lahko zaprtega ali odprtega tipa.

Najstniki imajo radi udobje in druženje

Vsak najstnik bo navdušen, če mu boste predlagali, da ima njegova otroška soba tudi kavč. Če zanj ni dovolj prostora, bo dovolj že fotelj ali vreča za sedenje, v kavč pa lahko z blazinami preuredite tudi posteljo. Tam bo vaš najstnik poslušal glasbo, preživljal čas s telefonom, računalnikom ali tablico v naročju in se družil s prijatelji.

Ne pozabite torej na to, da otroška soba za najstnika ni namenjena le spanju, učenju in delu za šolo, ampak predvsem lenarjenju, sanjarjenju, poslušanju glasbe in druženju s prijatelji. Otroška soba tako ne sme biti opremljena le z omarami za shranjevanje, posteljo in pisalno mizo, ampak tudi z drugimi dodatki po njihovi izbiri.

Sami izberite kakovostno in trpežno pohištvo, njim pa prepustite izbiro dodatkov in barv za stene. Kvalitetna in lepa otroška soba bo tista, s katero bodo otroci še bolj zadovoljni, v njej pa bodo še raje preživljali svoj prosti čas.

Delite prispevek tudi z drugimi...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Komentiranje onemogočeno.