Stenske nalepke kot dekoracija poslovnih prostorov

Bi radi popestrili svoj poslovni prostor? Ena od najbolj enostavnih rešitev so stenske nalepke, ki vam omogočajo, da poslovnemu prostoru vdahnete dušo, ne da bi morali v to vložiti veliko energije in denarja. Še posebej so stenske nalepke odlične za vse tiste pisarne in poslovne prostore, v katerih želimo ustvariti živahen, razgiban in sodoben videz. Pri tem ga lahko seveda povsem prilagodimo naši dejavnosti ali pa se odločimo tudi za bolj splošne oblike in podobe nalepk, ki so primerne za vsakogar in povsod.

Kako lahko stenske nalepke popestrijo vaš poslovni prostor?

Da bi imeli zaposleni več energije za delo, stranke pa bi se ob obisku vaših poslovnih prostorov počutile sproščeno, moramo ustvariti v poslovnih prostorih prijetno atmosfero. Stenske nalepke nam pomagajo, da razbijemo monotonost, ki jo ustvarja klasična pisarniška oprema, torej pisalne mize in omare, ter vnesejo v prostor več življenja. Pri tem si lahko pomagamo tako z njihovo obliko kot z barvo, kajti stenske nalepke so lahko v prijetno umirjeni in neizraziti barvi, če želimo, da izstopajo, pa se odločimo za živahne ter izstopajoče barve. Najbolje jih je namestiti na različne stene v poslovnih prostorih, še posebej lepo pa lahko spremenijo osrednji del pisarn, kjer se zaposleni največkrat srečujejo, da si nekoliko oddahnejo (kotiček z zofo in kavo), ter sprejemni prostor (na primer stena za pultom v recepciji, kjer sprejemamo stranke in poslovne partnerje).

Nalepke so odlična rešitev tudi v primeru, da želite z njimi popestriti prostor, hkrati pa tudi nekoliko prekriti, da bi bil ta že potreben obnove – stenske nalepke si namreč pridobijo precej pozornosti in tako je manj opazno, da bi stene že potrebovale beljenje.

Kakšne stenske nalepke izbrati?

Kako izbrati stensko nalepkoZa izbor stenskih nalepk se lahko odločimo po treh principih.

1. Stenske nalepke lahko izberemo v skladu z našo dejavnostjo. To pomeni, da izberemo motive, ki so zanjo značilni. Tako lahko turistična agencija izbere podobe kompasov, letal, ladij ali nalepke v obliki posameznih držav, frizerski salon nalepke v obliki glavnika, škarij, profilov različnih pričesk, pekarna se odloči za nalepke v obliki rogljičkov, mafinov, kolačkov, piškotov …

2. Lahko se odločimo za izbor nalepk, katerih bistvo ni oblika, temveč njihovo sporočilo. Stenske nalepke so lahko besedilne, z njimi pa zapišemo na primer slogan podjetja ali pa najrazličnejše pregovore in pozitivne misli, ki naj bi bile vodilo zaposlenih pri delu in jim pomagale polepšati dan.

3. Dekorativne stenske nalepke izberemo zgolj zato, da bi polepšale naš prostor, pri čemer lahko izberemo tako elemente iz narave (cvetlice, ptice, drevesa) kot figurativne in abstraktne podobe, črke in podobno.

Delite prispevek tudi z drugimi...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Komentiranje onemogočeno.