Zanesljive toplotne črpalke Varme-Mecaterm

Bi se radi ogrevali čim ceneje, hkrati pa tudi okolju prijazno? Najboljša sodobna rešitev so toplotne črpalke, kjer je treba pri nakupu dobro povprašati ne zgolj po ceni, temveč tudi po specifikacijah in lastnostih. Poiščite črpalko, ki odstopa od klasičnih in zagotavlja višjo kakovost!

Zakaj so toplotne črpalke Mecaterm tako posebne?

Zagotovo želite v svojem domu toplotno črpalko, ki ustreza vsem standardom Eko sklada, saj to pomeni, da lahko za nakup dobite tudi nepovratna sredstva, vendar pa lahko te zahteve tudi presežete in si zagotovite še boljše delovanje in izkoristek. Tako so na primer toplotne črpalke Mecaterm izdelane iz nerjaveče pločevine, kar pomeni, da zagotavljajo visoko obstojnost in življenjsko dobo, v tem času pa se tako lastnosti delovanja kot videz ohranijo na nivoju novega izdelka. Če se z informacijo o takšnih črpalkah srečujete prvič, preverite toplotne črpalke iz nerjavne pločevine na spletu, in hitro boste opazili razliko.

Toplotna črpalka ArctiQ

V praksi se že kaže, da toplotna črpalka te znamke nemoteno in učinkovito deluje tudi krepko preko dvajset let, kar je gotovo velika prednost. Ko se vam investicija povrne, lahko še mnoga leta računate na majhno porabo oziroma na tako rekoč zastonj ogrevanje.

Bistvena prednost: VFC tehnologija

Regulacija MasterLogiQSicer pa nudijo toplotne črpalke Mecaterm še eno bistveno lastnost, ki je izjemno zanimiva. Katero?

Uporabljajo tako imenovano VFC tehnologijo, kar pomeni, da lahko celoten sistem deluje tudi brez souporabe električnega grelnika. To je podatek, ki marsikoga prepriča, da svojo toplotno črpalko, notranjo enoto in regulacijski sistem, torej vse potrebno za ogrevanje, kupi prav pri Varme. Pri njih je tudi izbira odlična, kajti na voljo vam je dovolj velik nabor črpalk, notranjih enot in regulatorjev, da lahko skupaj s strokovnim svetovalcem izberete prav tiste, ki so najbolj primerne za ogrevanje vašega doma.

Potrebujete več informacij? Obrnite se na podjetje Varme, specialiste za toplotne črpalke, in se pozanimajte o prednostih in vsem drugim, kar vas v povezavi z ogrevanjem zanima.

Delite prispevek tudi z drugimi...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Komentiranje onemogočeno.